LEDWARE: Plánované zverejnenie obsahu

LEDWARE: Plánované zverejnenie obsahu

LEDWARE: Plánované zverejnenie obsahu

Systém LEDWARE sa neustále vyvíja a pridáva nové funkcie s cieľom zlepšiť jeho používateľskú prívetivosť a rozšíriť možnosti jeho používania. Jednou z posledných inovácií je plánované uverejňovanie obsahu vo forme obrázkov, ako sú fotografie alebo reklamné bannery, v rámci šetriča obrazovky alebo hlavného karuselu.

Ako funguje plánované publikovanie?

Nová funkcia umožňuje správcom vopred nastaviť, kedy a v akom období sa má konkrétny obrázok alebo banner zobraziť. Či už ide o propagáciu nadchádzajúcej udalosti, sezónnu reklamu alebo rotáciu fotografií, teraz môžete naplánovať zverejnenie presne podľa svojich potrieb. Táto možnosť vám umožňuje efektívne spravovať vizuálnu komunikáciu s občanmi bez toho, aby ste museli ručne aktualizovať obsah.

Hlavné výhody tejto funkcie

Časová úspornosť: možnosť vopred naplánovať zverejnenie obsahu vám šetrí čas a zabezpečuje, že sa správne obrázky zobrazia v správnom čase. Môžete napríklad naplánovať týždenné reklamné bannery a nechať systém automaticky spravovať ich zobrazovanie.

Lepšie cielenie obsahu: Vďaka plánovaniu obsahu podľa dátumu sa môžete lepšie zamerať na konkrétne udalosti alebo obdobia, napríklad na sviatky, sezónne udalosti a iné dôležité momenty. Takto môžete maximalizovať vplyv svojich vizuálnych správ.

Flexibilita zobrazenia: Podpora zobrazení v rámci rôznych segmentov zabezpečuje konzistentnú prezentáciu obsahu v celom systéme.

Jednoduchá správa obsahu

Plánovaná správa obsahu je navrhnutá tak, aby bola čo najjednoduchšia. Správcovia môžu jednoducho nastaviť údaje na zobrazenie jednotlivých obrázkov alebo bannerov prostredníctvom intuitívneho rozhrania. Tento proces je rýchly a jednoduchý, čo uľahčuje správu aj veľkého množstva vizuálneho obsahu.

Více než 630 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

david@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže