TripOn Digital teraz vyhľadáva pod názvom DigiDay Creative

TripOn Digital teraz vyhľadáva pod názvom DigiDay Creative

TripOn Digital teraz vyhľadáva pod názvom DigiDay Creative

Nielen osobný, ale aj firemný život je plný zmien a výziev. Preto by sme našich súčasných aj budúcich klientov radi informovali o novinkách, ktoré sme pre vás pripravili v rámci reštrukturalizácie našej spoločnosti. Tak ako mnohí iní, aj my sa snažíme naše služby a produkty zrýchliť, skvalitniť, zjednotiť a, samozrejme, dať im spoločný vizuál. Preto je potrebné vás informovať o zmene obchodného mena z TRIPON DIGITAL s.r.o. na DigiDay Creative s.r.o. 

Sme digitálne štúdio.

Sme DigiDay Creative.

Keďže už 7 rokov úspešne digitalizujeme mestá a obce pod značkou DigiDay, sme teraz súčasťou jednej skupiny, čo výrazne zjednoduší našu komunikáciu. Vydali sme sa tak na spoločnú cestu za spoločným cieľom, na ktorej zabezpečíme našim zákazníkom jasne rozpoznateľnú a funkčnú identitu. 

Služby DigiDay Creative možno zhrnúť do štyroch základných bodov:

  • Webové prezentácie
  • Firemná identita a vizuálny štýl
  • Online marketing
  • Produkcia videí

V budúcnosti sa budeme jednotlivým segmentom venovať podrobnejšie v samostatných článkoch, případne na webu DigiDay Creative. Martin Klimánek, generálny riaditeľ spoločnosti, sa vyjadril k celkovej zmene názvu: Naším cieľom je pracovať na silnej a jednotnej značke v digitálnom prostredí. DigiDay má na pláne zaujímavé projekty, na ktorých momentálne pracujeme.

Více než 630 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

david@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže