Novinky v systéme LEDWARE: Automatické preklady obsahu

Novinky v systéme LEDWARE: Automatické preklady obsahu

Významnou inováciou nášho systému LEDWARE sú automatické preklady vybraného obsahu. Vďaka tejto novej funkcii môžeme používateľom ponúknuť lokalizované informácie a výrazne zlepšiť ich používateľský komfort. V dnešnom globalizovanom svete je schopnosť komunikovať v rôznych jazykoch kľúčová a naša nová funkcia túto schopnosť výrazne uľahčuje.

Ako to funguje?

Automatické preklady sú k dispozícii pre rôzne dátové moduly nášho systému. Najobľúbenejšie moduly, pre ktoré sa preklady používajú, sú Novinky a Kalendár podujatí. Používatelia tak môžu rýchlo a jednoducho získať najnovšie informácie a plánovať svoje aktivity bez ohľadu na jazykové bariéry. Aktivácia prekladov je však možná pre každý z našich dátových modulov. Vďaka tejto flexibilite si každý používateľ môže vybrať presne ten obsah, ktorý potrebuje mať preložený.

Podporované jazyky

V predvolenom nastavení môžete prepínať až medzi 8 najpoužívanejšími európskymi jazykmi, čím sa zabezpečí široké pokrytie a dostupnosť informácií pre väčšinu európskych používateľov. 

V súčasnosti podporujeme:

  • češtinu
  • slovenčinu
  • poľštinu
  • angličtinu
  • nemčinu
  • maďarčinu
  • francúzštinu
  • talianštinu

Používatelia tak môžu ľahko prepínať medzi jazykmi a pristupovať k informáciám v jazyku, ktorý im najviac vyhovuje. To je obzvlášť užitočné pre mestá a obce, ktoré majú obyvateľov s rôznymi jazykovými potrebami, alebo pre turistov, ktorí navštívia danú oblasť.

Výhody automatických prekladov

  • Zvýšená dostupnosť: vďaka automatickým prekladom môžu používatelia ľahko pristupovať k informáciám vo svojom preferovanom jazyku. Tým sa zvyšuje dostupnosť informácií pre širšie publikum vrátane cudzincov a návštevníkov, ktorí nemusia ovládať miestny jazyk.
  • Lepšia komunikácia: lokalizovaný obsah uľahčuje porozumenie a zlepšuje komunikáciu medzi používateľmi a informáciami obce alebo mesta, ktorým je náš systém poskytovaný. To znamená, že dôležité oznámenia, novinky a udalosti môžu byť efektívne prezentované všetkým obyvateľom a návštevníkom.
  • Prispôsobiteľnosť: možnosť aktivovať preklady pre rôzne moduly umožňuje prispôsobiť systém konkrétnym potrebám používateľa. Používatelia si môžu vybrať, ktoré moduly chcú mať preložené, čím získajú kontrolu nad tým, ktoré informácie budú prístupné v ich preferovanom jazyku.

Ako aktivovať automatické preklady?

Aktivácia automatických prekladov je jednoduchá a intuitívna. Používatelia môžu vstúpiť do nastavení svojho účtu, kde nájdu výber. Celý proces je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší, takže aj technicky menej zdatní používatelia si môžu ľahko nastaviť preklady podľa svojich potrieb

Príklady použitia

Automatické preklady obsahu nachádzajú široké uplatnenie v rôznych situáciách. 

Napríklad:

  • Turistické destinácie: Mestá a obce, ktoré často navštevujú turisti, môžu ponúkať informácie o miestnych atrakciách, podujatiach a službách vo viacerých jazykoch, čo zvyšuje komfort návštevníkov.
  • Medzinárodné komunity: Komunity s rôznorodým obyvateľstvom môžu zabezpečiť, aby všetky skupiny mali prístup k dôležitým informáciám v ich rodnom jazyku.

Podniky a organizácie: Podniky a organizácie môžu komunikovať so svojimi klientmi a partnermi v ich preferovanom jazyku, čím sa zlepšia obchodné vzťahy a spokojnosť zákazníkov.

Více než 630 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

david@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže