Elektronická úradná tabuľa a video z dronu ako BONUS

Elektronická úradná tabuľa a video z dronu ako BONUS

Radi by sme vám predstavili našu najnovšiu ponuku, ktorá vašu obec alebo mesto prenesie do 21. storočia. DigiDay teraz ponúka jedinečnú príležitosť na modernizáciu, propagáciu a zlepšenie komunikácie s občanmi. Pri zakúpení našej elektronickej úradnej tabule do 30. 9. 2024 od nás získate aj bezplatné natočenie propagačného obecného videa z dronu alebo panoramatického pohľadu (360°). A to je, slovami kedysi veľmi slávnych newyorských podnikateľov, „Ponuka, ktorá sa neodmieta!“. 

Výhody, ktoré sa jednoducho nedajú prehliadnuť! 

Zakúpením elektronickej úradnej tabule od DigiDay získate zadarmo profesionálne propagačné video natočené dronom. Toto video alebo fotografie môžete použiť na propagačné účely, na prezentáciu vašej obce alebo ako súčasť informačných kampaní. Investujte do inovácií a ukážte svojim občanom, že idete s dobou!

Moderné riešenia pre obce a mestá 

Naše elektronické informačné tabule ponúkajú revolučný spôsob, ako zefektívniť informácie a zabezpečiť jednoduchý prístup k dôležitým dokumentom. Vďaka digitálnym technológiám zvýšite transparentnosť a dostupnosť informácií pre všetkých občanov.

Čo získa mesto alebo obec ako bonus pri kúpe ECD od nás?

Propagačné video pre mestá a obce natočené dronom z vtáčej perspektívy – propagačný spot, ktorý prezentuje obec v celej jej kráse pomocou precíznych leteckých záberov.

ALEBO

Panoramatický pohľad (360°) – Ide svojím spôsobom o akýsi virtuálny pohľad z vtáčej perspektívy, ktorý si používateľ môže priblížiť. 

OKREM OBOCH MOŽNOSTÍ POUŽÍVATEĽ ZÍSKAVA

Letecké zábery obce – Klasické fotografie „nad hlavou“, ktoré dron „nasníma“ počas letu.

P.S.: Nezabudnite, že naša ponuka je časovo obmedzená! Urobte preto prvý krok k modernizácii svojej obce ešte dnes. Všetko navyše môžete získať v náhradnom režime. Kontaktujte nás a my vám predstavíme všetky podrobnosti aktuálnej ponuky. Naši špecialisti sú pripravení pomôcť vám s realizáciou a zabezpečiť, aby všetko prebiehalo hladko a bez problémov.

Více než 630 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

david@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže