Jednotný vizuálny štýl pre mestá, obce a združenia

Jednotný vizuálny štýl pre mestá, obce a združenia

Potrebujete dať svojmu mestu, obci alebo záujmovému združeniu nový náter? Chcete, aby bol výsledný vizuál harmonický ako symfonický orchester? Chcete vytvoriť ľahko rozpoznateľnú identitu, ktorú nemožno prehliadnuť?  Alebo je jednoducho čas na zmenu?

JEDNOTNÁ VIZUÁLNA IDENTITA JE KOMPLETNÝM RIEŠENÍM PRE VAŠU KOMUNIKÁCIU

Vytvorenie jednotného vizuálneho štýlu pre obce, mestá a združenia je dôležité na zabezpečenie vašej viditeľnosti a profesionálneho vystupovania. Tento štýl zahŕňa tvorbu loga, výber typografie, paletu farieb a ich aplikáciu na rôzne komunikačné materiály, ako sú webové stránky, tlačoviny a propagačné predmety. Zapojenie predstaviteľov obcí alebo miest do procesu tvorby je nevyhnutné na zabezpečenie toho, aby výsledný vizuálny štýl odrážal charakter a hodnoty obce alebo združenia. Efektívny vizuálny štýl tiež zvyšuje autenticitu a dôveru verejnosti vo vašu komunikáciu. 

VYTVORÍME IDENTITU A TOVAR NA MIERU 

(LOGO, MANUÁL, MASKOT, ERB ATĎ.)

Získate jednorazovú investíciu do budúcnosti – buduje dôveru a jedinečnosť (logo, vizitky, hlavičkový papier, obecný spravodaj, propagačné predmety, webové stránky, aplikácie, šablóny WORD a PPT atď.)

Budete mať jedinečný a ľahko rozpoznateľný vzhľad – Oveľa jednoduchšia komunikácia s občanmi. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a kreativite našich grafikov dokážeme navrhnúť jedinečnú vizuálnu identitu.

NÁŠ TÍM 

Sme vždy nadšení, nenecháme si ujsť novinky v našej oblasti. Postará sa o vás tím DigiDay Creative: marketingový konzultant, projektový manažér, grafik, programátor, dizajnér, videotvorca (viac ako 25 špecialistov). 

ČO OCENÍTE NA SPOLUPRÁCI?

Komplexnosť: ponúkame komplexný balík kreatívnych a marketingových služieb, všetko pod jednou strechou. 

„In-House“ tím: Všetky kľúčové profesie sú obsadené internými zamestnancami, čo zaručuje efektívnosť.

Väčšia viditeľnosť: spojením online a offline sveta zvyšujeme viditeľnosť, čo vedie k väčšiemu dosahu a zviditeľneniu. 

– Kvalita výstupov: dbáme na to, aby sme odchádzali kvalitní, a celý tím robí všetko pre to, aby sme to aj zabezpečili.

Více než 630 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

david@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže