DigiDay sa zúčastnil na veľkom podujatí Event Fest

DigiDay sa zúčastnil na veľkom podujatí Event Fest

V druhej polovici apríla sa tím našich kolegov a obchodníkov vybral na Event fest, ktorý sa konal 24.4.2024 na pražskom výstavisku. Išlo o piaty ročník obľúbeného festivalu určeného pre profesionálov, odborníkov a nadšencov v oblasti event marketingu. O tom, aké boli očakávania a nakoľko sa nakoniec stretli s realitou, porozprával Martin Klimánek, konateľ spoločnosti DigiDay Czech: „Keďže sa zvyčajne zúčastňujeme akcií a veľtrhov, ktoré sú zamerané na samosprávy, ako napríklad Deň malých obcí alebo Kongres tajomníkov, B2B podujatie zamerané na eventy bolo pre nás novinkou. Boli sme veľmi milo prekvapení úrovňou podujatia a tým, koľko ľudí tam bolo. Boli tam ľudia z branže, ktorí kládli zaujímavé otázky. Rozdali sme niekoľkonásobne viac propagačných materiálov ako na spomínaných podujatiach pre samosprávy. Takže za nás sme boli určite spokojní a radi by sme sa Event Festu zúčastnili aj na budúci rok.“ 

Vystavovateľom bola venovaná časť festivalu s názvom Event Expo – Najväčší veľtrh eventov, služieb a agentúr v Českej republike a na Slovensku. Je zrejmé, že takéto podujatie si zaslúži náležitú firemnú prezentáciu. Čo všetko bolo v stánku DigiDay Czech k videniu, upresnil druhý konateľ spoločnosti David Stružka: „Na Event Fest sme si zobrali v podstate naše hlavné digitálne panely, či už sú to Extra Touch, Led View. Zobrali sme aj iNavi, čo je horizontálny kiosk, ktorý je vhodný napríklad do obchodných centier. Ale predstavili sme aj horúcu novinku, T- OLED displej, čo je priehľadný displej.“ Nie je prekvapením, že český stánok DigiDay mal veľmi pozitívne ohlasy návštevníkov. Svoje postrehy z podujatia pridáva aj Jiří Výpala, manažér predaja a prenájmu: „Reakcie návštevníkov boli viac ako pozitívne. Boli nadšení prakticky z každého modelu, ktorý náš stánok ponúkal. Verím, že sme na tomto podujatí všetci nadviazali nové obchodné partnerstvá a že ohlasy budú v budúcnosti prevažne pozitívne.

Takéto podujatia ponúkajú aj novú inšpiráciu do budúcnosti. Náš tím vyvodil závery z podnetov prichádzajúcich od návštevníkov. „Určite by sme sa chceli viac zamerať na prenájom našich digitálnych kioskov pre eventové agentúry, pretože vidíme, že štandardné ‚požičovne‘ to veľmi nerobia a nie je to pre ne zaujímavé, ale je to zaujímavé z pohľadu našich produktov. Chceli by sme agentúram ponúknuť kompletný servis. V skratke – všetky pavilóny a vystavovatelia boli zaujímaví. Narazili sme aj na pozoruhodné cateringové spoločnosti. Najviac ma zaujal stánok Zátiší catering, ktorý neposkytoval „štandardné sendviče“, ale podával rôzne druhy paštét ochutených zeleninou na zaujímavých farebných krekroch. Bolo to naozaj veľmi bohaté a chuťovo nezvyčajné. Pre mňa je Zátišie catering určite zaujímavá vec. Čo by som tiež vyzdvihol, boli workshopy.“ dodal Martin Klimánek.

 Je takmer isté, že sa na tomto skvelom podujatí uvidíme aj o rok.

Více než 630 elektronických úředních desek
v celé ČR a SK

Chcete se na
něco zeptat?

Nenašli jste nějakou informaci?
Zeptejte se nás

david@digiday.cz

+420 608 899 640

Vyplňte formulář níže